Διπλή έγχυση μούχλα Κατασκευαστής
Αρχική Σελίδα ΥπηρεσίεςMulti κοιλότητα καλούπι

Multi κοιλότητα καλούπι λεπτομέρεια

Αναθεωρήσεις πελατών
Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Είμαι Online Chat Now

Multi κοιλότητα καλούπι

  • Multi κοιλότητα καλούπι

Μια φόρμα πολυ-κοιλοτήτων περιλαμβάνει έναν θηλυκό κύβο και έναν αρσενικό κύβο για τη σχηματοποίηση των προϊόντων με το θηλυκό κύβο. Ο θηλυκός πυρήνας κύβων περιλαμβάνει ένα θηλυκό σώμα κύβων και διάφορους θηλυκούς πυρήνες κύβων λαμβανόμενους στο θηλυκό σώμα κύβων. Ο αρσενικός κύβος αποτελείται από ένα αρσενικό σώμα κύβων, διάφοροι αρσενικοί πυρήνες κάθε ένας κύβων που αντιστοιχεί σε έναν θηλυκό πυρήνα κύβων που παραλαμβάνεται στο σώμα αρσενικών κύβων, και ένα μέλος εκτίναξης. Το αρσενικό σώμα κύβων αποτελείται από ένα πρώτο πιάτο, ένα δεύτερο πιάτο που συνδέονται με το πρώτο πιάτο, και μια πολλαπλότητα του περιορισμού των πιάτων που αντιστοιχούν στην πολλαπλότητα των αρσενικών πυρήνων κύβων. Το πρώτο πιάτο που καθορίζει διάφορες αρσενικές κοιλότητες κάθε ένα κύβων λαμβάνει έναν αντίστοιχο αρσενικό πυρήνα κύβων εκεί μέσα. Τα πιάτα περιορισμού καθορίζονται επάνω στο πρώτο πιάτο και διαμορφώνονται για να περιορίσουν τους αρσενικούς πυρήνες κύβων στις αντίστοιχες αρσενικές κοιλότητες κύβων.